Poddinspelning

24 juni, 2020

Förra veckan hade vi inspelningsdag för de allra första avsnitten av vår podd Get Inspired. Det var en härligt inspirerande dag med våra fantastiska gäster – inga mindre än – Jonas Colting och Martina Johansson. Båda stora hälsoinspiratörer med tusentals följare i sina kanaler. Vi var jättepeppade och förväntansfulla, att spela in podd var nytt för oss och vi såg fram emot att prata med våra kunniga och spännande gäster.

Till vår hjälp med allt kring det tekniska är vi stolta att presentera Niklas Rodhe; musiker och producent av den egna podden ”Långseglarpodden”. Med Niklas tekniska kunnande och utrustning av hög kvalitet kunde vi känna oss lugna och trygga.

Vi – Malin och Joakim – från GetGain hade förberett ett manus med tema Corona-situationen kopplat till hälsa och entrepenörskap. Gästernas svar och utsvävningar gjorde det hela dock ännu mer intressant förstås.

I pausen bjöds det på högkvalitativa nötfärsburgare med hembakt mandelmjölsbröd, allt fixat av Joakim.

                                                                                               

Vi är superstolta över vår första inspelningsdag och över att både Jonas och Martina ville ställa upp och bjuda på sig själva. Glöm inte att lyssna på våra första avsnitt som ni snart hittar i våra sociala medier och dela gärna vidare om ni gillar dem. Vi fick definitivt blodad tand och kommer att se till att ge er nya spännande gäster i uppföljningsavsnitten.

 

Fotograf: Isabella Holmgren

Malin Sjöstedt

Funktionsmedicinsk terapeut
malin.sjostedt@getgain.se
0733-680231

Kategorier

Podden

Fler inlägg

1 maj, 2020

Livsstil – vad är det?

Kanske har du tänkt någon gång eller till och med…

Läs mer
1 maj, 2020

Friskfaktorer mot riskfaktorer

Vem drabbas? Vad är en riskgrupp när det gäller att…

Läs mer
24 juni, 2020

Poddinspelning

Förra veckan hade vi inspelningsdag för de allra första avsnitten…

Läs mer