fbpx

BOKA

 Hälsoundersökning

Att förstå var du är gör det möjligt att ta ut riktningen och ta dig dit du vill nå. Vi utgår därför från ditt nuläge i form av en grundlig hälsoundersökning.

I vår hälsoundersökning – 360 Hälsoanalys –  får du reda på hur din hälsa ser ut just nu. Inför ditt besök hos oss får du därför göra ett omfattande blodprov med ca 50 markörer samt fylla i en hälsoenkät om hur du mår, äter, tränar, stressar, sover och lever. Vi använder all denna information till att kartlägga var dina prioritetsområden finns och guidar dig sedan vidare till något av våra program för att lägga upp en åtgärdsplan. Vid konsultationen presenterar vi pedagogiskt dina resultat för att du enkelt ska förstå hur det ser ut och vilka samband det har med din livsstil, samt för att motivera dig att nå dina mål. Läs mer här.

360 HÄLSOANALYS

Det första steget för att nå din bästa hälsa är att ta reda på din nuvarande hälsostatus. GetGain Check-Up är en komplett hälsoundersökning!

360 HÄLSOANALYS DIGITAL

Oavsett var du bor i landet kan vi hjälpa dig. Boka vår digitala hälsoundersökning. 


GETGAIN
1 to 1


Boka tid med någon av våra hälsocoacher som kan ge dig stöd och guidning till ditt nästa steg. 20 min –  digitalt eller fysiskt.

GetGain Check-Up Xpress

En hälsoundersökning med fokus på metabol ohälsa. Du får bl a reda på om du ligger i riskzon för diabetes eller hjärt-kärlsjukdom

1. BOKA TID

Du bokar tid för ditt besök (kan även vara digitalt). Vid besöket har du senast 2 veckor före lämnat blod på en av våra provtagningsenheter samt fyllt i digitala hälsoenkäter.

2. Hälsoenkäter

Efter din inbokning får du information via mail med instruktioner inför din blodprovstagning. Du får även digitala länkar till de hälsoenkäter vi behöver för att kunna analysera din hälsostatus.

3. Blodprovstagning

E-remiss skickas från oss till din valda provtagningsenhet. Du behöver inte boka tid för provtagningen, det är drop-in som gäller. Ta med giltig ID-handling – blodprovet tar sedan endast några minuter. Ytterligare information hittar du i ditt välkomstmail från GetGain.

4. Konsultation och genomgång

Du väljer mellan att träffa din hälsocoach fysiskt eller digitalt. Vid konsultationen går vi noggrant och pedagogiskt igenom dina provresultat och din hälsostatus. Du får motivation och guidning till ditt nästa steg för att nå ditt optimala välmående.

5. Efter hälsoundersökningen – vad händer då?

Efter hälsoundersökningen tar vi i samråd med dig fram en åtgärdsplan utefter din egen målsättning. Vi har olika inriktningar/program som du kan välja bland, men vi kan också skräddarsy ett upplägg just för dig. Vårt vanligaste program som löper över 6 månader har vi byggt upp kring olika teman; Kost & Näring, Förhållningssätt & Beteende, Stress & Återhämtning samt Motion & Träning. Vi har även kortare program om du t ex mest vill ha hjälp att ta fram ett kostupplägg.

Våra provtagningsställen

Välj var du vill lämna dina blodprover. Du kan även söka på din stad så får du reda på vilken provtagningsenhet som ligger närmast dig.