GET INSPIRED

Följ GetGain och var med på resan för kunskap, inspiration och recept mm.

hör våra kunder berätta

Spännande samtal

Johan Birath
Ledarskap, coachning & hälsa

Möt företagsledaren, hälsocoachen och ledarskapsutbildaren Johan Birath. I dagens avsnitt berättar han om hälsa ur ett företagsperspektiv, vad coachning egentligen handlar om samt varför personliga egenskaper är så avgörande i all form av ledarskap och kommunikation.
Ladda ner

Annika Sjöö
Motivation och långsiktig hälsa

Har du svårt att få till träningen som du skulle vilja? Vad gör du när orken eller planeringen tryter? Lyssna på härligt inspirerande Annika Sjöö prata om att sänka ribban, starta upp motivationen och hur du skapar din långsiktiga hälsa.
Ladda ner

Jonas Colting
Corona, folkhälsa och ansvar

Vem har egentligen ansvar för din hälsa? Får vi ett friskare Sverige efter pandemin? Är det verkligen kul att ge sig ut och springa eller måste man inte ha roligt hela tiden? Detta och en del annat smått o gott pratar vi med triatleten, författaren, debattören och hälsoinspiratören Jonas Colting om i dagens inspirerande avsnitt.
Ladda ner

Sarah Nejdet
Gynekologi möter Funktionsmedicin

Möt Sarah Nejdet, överläkare och gynekolog som driver kvinnokliniken Qvinnolivet. I dagens avsnitt hör du henne berätta om varför hon tycker att ett funktionsmedicinskt synsätt är framtiden inom kvinnohälsa. Vad är skillnaden jämfört med att arbeta inom den traditionella sjukvården? Hur kan hon möta den stora grupp kvinnor som på olika sätt mår dåligt i Sverige idag?
Ladda ner

Artiklar