Kurs & Föreläsningar

Vill du bredda din kunskap inom hälsa och välmående? Vi har inspirerande föreläsningar både digitalt och fysiskt som vänder sig både mot privatperson och företag.

Bli inspirerad

Är du intresserad av hälsa och vill lära dig mer om det senaste inom området? Kom och lyssna på en GetGain-föreläsning! GetGains föreläsare är välutbildade och förmedlar sin kunskap på ett underhållande och inspirerande sätt. Vi har färdiga föreläsningar inom ett flertal områden, men kan även sätta ihop mer skräddarsytt innehåll efter önskemål från större grupper eller för ert företag.

 

Är socker farligt?

Hur skadligt är egentligen socker för vår hälsa? Råden och informationen är ofta förvirrande många och olika. GetGain reder ut begreppen kring ett svängande blodsocker, övervikt, metabol ohälsa och ger dig kunskap i hur du kan slippa att ständigt vara sugen och dippa i energi. Vi mäter också vid utvalda tillfällen ditt blodsocker på plats.

KONTAKTA OSS

 

Idrott och prestation – få ut ditt bästa!

Funktionsmedicin är inte bara för bästa hälsa och välmående – det kan även användas för att få ut sitt allra bästa jag i en prestation inom exempelvis idrott, både för motionären och på elitnivå. Många hälsoråd till idrottare är gamla och förlegade – GetGain utmanar dessa gamla sanningar och ger dig inspiration till hur du kan maximera din idrottsprestation och samtidigt må bra!

KONTAKTA OSS
Vi skräddarsyr även kurser och föreläsningar för individer och företag