Om GetGain

GetGain är företaget som ligger i framkant inom funktionsmedicin i Sverige. Hos oss får du svar på hur din kropp mår. Hos oss får du utbildning, stöd och inspiration till att ta ansvar för din egen hälsa.

Teamet GetGain

Alla i teamet GetGain drivs och inspireras av att förbättra människors hälsa. Vi vet både genom egen samt klinisk erfarenhet med klienter att det är fullt möjligt att leva med energi, vitalitet och god hälsa. Vi brinner för att bryta samhällets normalisering av ohälsa.

 

 

Att våra klienter verkligen når sina uppsatta resultat- och hälsomål är avgörande för oss och centralt i vårt arbetssätt. Med hjälp av omfattande hälsoundersökningar, funktionsmedicinska tester, pedagogiska och tydliga presentationer, coachning, utbildning, näringstillskott mm erbjuder vi möjligheten att en gång för alla ta hälsa, välmående och energi till nästa nivå.

Våra mottagningar finns än så länge i Göteborg och i Skaraborg. Via våra samarbetspartners erbjuder vi även tjänster såsom skräddarsydda blodprovspaneler efter individuella behov och önskemål, personlig träning, massagebehandlingar, idrottsmedicin och spetskompetens inom kvinnohälsa. Målsättningen är att GetGain ska vara den kompletta plattformen för en optimal hälsa.

Certifieringar

Teamet i GetGain innehar certifieringar från bland annat Funktionsmedicinska Institutet, Paleo Institute och Eleiko. Våra hälsocoacher är även medlemmar i Kroppsterapeuterna, branschförbundet som kvalitetssäkrar yrkesutövare inom behandling, coachning, kost och träning.

   

GetGains grundare

2017/2018 startade en ny omgång av utbildningen funktionsmedicinsk terapeut på Funktionsmedicinska Institutet i Stockholm. Joakim och Malin hade tidigare på varsitt håll utbildat sig till cert Kost- och Hälsocoach och Idrottsnutritionscoach på institutet, och nu strålade de samman på samma kursomgång. De båda var även egenföretagare inom hälsa och hade ett gemensamt brinnande intresse för funktionsmedicin och hälsa i allmänhet och att förbättra folkhälsan i synnerhet. Nästan genast började planer smidas på att sätta ihop föreläsningar tillsammans, då de även fanns nära varandra geografiskt. Sagt och gjort, våren 2018 träffades Joakim och Malin för att bygga föreläsningar. Samarbetet var lyckat och de började även fundera på en ihopslagning av företagen till ett gemensamt bolag. Visionen var tydlig – de ville förbättra folkhälsan – på riktigt! Företaget GetGain, med syfte på engelskans ”gain” som betyder ”erhålla, få, vinna, nå”, vill just detta – bidra till att alla får ut det bästa möjliga i alla lägen, både inom företaget och ut mot människor och folkhälsan! Get gain!

 

 

Joakim Odh

Joakim är ett levande bevis för att engagemang och ansvar för sin egen hälsa ger resultat...

Läs mer

Malin Sjöstedt

Malin har själv sedan lång tid tillbaka fått erfara hur mycket en livsstilsförändring kan göra för hälsa och välmående...

Läs mer
Kontakta oss

GetGains samarbets-partners

”På Westcoast Elite finns en samlad kompetens som ger din kropp det allra bästa. I deras härligt inspirerande performance-anläggning i Mölndal har de skapat en plattform där de arbetar med en helhetssyn på kroppen, med fokus på att både kropp och själ ska må bra. Här erbjuds GetGains klienter allt från massagebehandlingar till fysioterapi och personlig träning”

Läs mer

 

”Qvinnolivet är en privat specialistläkarmottagning inom gynekologi med spetskompetens i kvinnohälsa. Deras målsättning är snabbt omhändertagande, kvalificerad vård, god tillgänglighet och omtanke i lugn miljö. Qvinnolivet har en helhetssyn på kvinnohälsa och kompletterar väl GetGains funktionsmedicinska approach”

Läs mer