VI VILL BARA HÄLSA

Vårt gemensamma intresse för att förbättra folkhälsan förde oss samman. Vi träffades av en slump på en utbildning och detta resulterade i GetGain. Ett företag som älskar när du lever ditt liv till 100%. Med båda fötterna fast förankrade i vetenskapen vet vi att kost är ett viktigt redskap som i kombination med en sund livsstil kan ge fantastiska resultat för din hälsa. Nu vill vi dela med oss av vår kunskap genom att utbilda, coacha och inspirera dig till att nå din fulla potential.

Vår filosofi är att jobba med helheten. Med alla delar som påverkar välmåendet. Att lyssna på varje människa vi har framför oss och kartlägga orsaken bakom varför man inte mår bra och hitta en gemensam väg framåt. 

Kroppen är smart och försöker kompensera och parera när du lever  på ett sätt som kroppen inte är designad för. Känner du dig trött så finns det orsaker till detta, oftast är det hjärnan som drar i nödbromsen för att få dig att förstå att den inte klarar att kompensera längre, utan behöver din hjälp genom att vila eller att göra andra livsval.

Då är inte lösningen att ta bort symptomet trötthet genom t ex medicin eller ännu en bytta kaffe. Då behöver du hitta orsaken som gör att hjärnan väljer att bromsa dig. Det handlar om hormoner, signalsubstanser, levern, sköldkörteln, binjurarna och könsorganen – allt hänger ihop!

Det fina med att allt hänger ihop är också att man kan gå bakvägen och få kroppen i balans igen. Genom att hitta de livsstilsfaktorer som stör och skapar dessa obalanser kan vi hjälpa dig att få den onda spiralen att vända och du kommer att uppleva det ena positiva efter det andra och till slut har du fått tillbaka din energi, fått den vikt du är nöjd med och du kan leva det liv du vill istället för att kämpa och bara överleva!