Vi älskar när du mår bra

Vi guidar, inspirerar och coachar dig till ett friskt och välmående liv. Maten, självledarskapet, träningen, återhämtningen – allt du behöver på ett och samma ställe.

Med oss börjar din resa - mot ett hälsosammare liv

GetGain är ett livsstilsföretag med övertygelsen att alla människor ska må så bra som möjligt. Eftersom våra kompetenser sträcker sig över olika områden kan vi erbjuda dig en helhetslösning. Vi utgår från dina egna förutsättningar och utbildar, inspirerar och coachar dig till ett friskare och mer välmående liv. Allt du behöver för att må bättre. På ett och samma ställe.

Det gör vi

Vi hjälper dig att nå din fulla potential. Hemligheten är att göra en djup och bred analys av hur din hälsa ser ut, hur du mår, äter, sover, tränar och lever. Med fokus på utbildning, coachning och uppföljning säkerställer vi sedan att du når dina uppsatta mål och att du kommer att må bättre än du trott var möjligt. Med god hälsa, hög energi och välmående – varje dag!

Här är några exempel på vad vi kan hjälpa till med för att nå önskat resultat:

✓ Hjälpa dig att förstå hur din hälsa ser ut just nu

✓ Hjälpa dig att sätta upp riktning och mål för att du ska må bra och njuta fullt ut av ditt liv

✓ Ge dig verktygen till att nå dina uppsatta mål

✓ Coacha dig förbi dina hinder längs vägen

✓ Förbättra ditt välmående och hjälpa dig att skapa det liv du önskar

getgainmodellprivat

Så gör vi det

Vi utgår från dig som individ och tar fram din personliga hälsoplan. Det handlar om att titta på alla olika delar som påverkar ditt välmående och att jobba från flera håll. Vi ser på vilka fokusområden som är extra prioriterade för att du ska få störst effekt och vad som är viktigast för dig. Vi erbjuder en helhetslösning genom att få följande delar att samspela:

› Kost & Näring

› Förhållningssätt & Beteende

› Motion & Träning

› Stress & Återhämtning