GET INSPIRED

Följ GetGain och var med på resan för kunskap, inspiration och recept mm.

Referenser

”Jag valde inte att gå med på GetGains livstilsprogram för att bli snabbt smal, framgångsrik eller lycklig. Jag valde GetGain för att få effektiva verktyg för att lättare nå alla mina mål, inte bara kortsiktigt utan också för resten av livet… GetGain har hjälpt mig med allt ifrån deras detaljerade hälsoanalys, proffsiga och samtidigt personliga konsultationer och användarvänliga digitala plattform och mobil-app.”

Antonette Andersson

”Jag har haft många problem med magen i flera år – IBS – och har mött flera duktiga läkare men sen jag har fått hjälpen av GetGain och ändrat kosten så har det hjälpt mig betydligt. På bara tre månader, så har alla mina magbesvär försvunnit!”

Sarah Nejdet

”Det jag har investerat i mig själv, både pengar och tid, har fått det resultat jag ville ha! Jag mår oerhört mycket bättre i min mage, jag har inte haft huvudvärk på sex månader och jag har känt mig mer stabil i mig själv och har gått ner i vikt.”

Lotta Elmfeldt

”Jag blev lite orolig över mina värden och ville absolut förbättra dem. Jag har gått ner i vikt och jag mår bra samt tycker att maten är god.”

Birgitta Wennergren

“Jag kan verkligen rekommendera att välja GetGains Livsstilspaket! Det var hos Malin på GetGain som min resa började. Min intention var att bara få lite coachning kring maten, men det blev så mycket mer!

Det blev en omvälvande resa på många plan – mitt sinne skiftade från ”Jag är ett offer för mina omständigheter/min historia/människor runt omkring mig osv.” till ”Jag är viktig och jag tar ansvar för mig och att jag mår bra oavsett hur livet stormar runt omkring mig.” Så stort! Ett riktigt paradigmskifte!

En delsummering 2 år in i min livsstilsomläggning. Förutom de synbara förändringarna, så kan jag även lägga till normala insulinvärden, smärtfria leder, stark & smidig kropp, frånvaro av depression & ångest, bättre fokus, bättre hantering av stress och framförallt ökad livsglädje! Det har verkligen varit livsomvälvande!” 

– Linda Mardöll

“För drygt ett år sedan bestämde jag mig för att ta tag i min värkande kropp och stressade själ. Kontaktade då GetGain för vägledning och hjälp. Proffsiga Malin skräddarsydde ett program anpassat bara för mig och hon hjälpte mig genom analysfasen och genomföringsfasen på ett tryggt och metodiskt sätt. Denna resa har varit en eye opener för mig och jag har helt klart kommit ut starkare och piggare på andra sidan. Tack Malin för allt stöd och hjälp!” 

– Elisabeth Rittfeldt

“Efter 2 års konstant värk i kroppen från en inflammation i höften och olika tablett-/kortisonkurer som bara tillfället lindrade smärtan började jag titta på andra lösningar. Då kom jag i kontakt med GetGain och började på deras program. Fick ett skräddarsytt program som noggrants tagits fram efter tester och personliga möten som skulle passa mig. Fick en hel kokbok med frukost-, lunch- och middagsrecept.

Fokus var på maten men även träning och mentalt. Allt hör ihop. Redan efter tre veckor försvann min värk och äntligen sov jag på nätterna och kunde röra mig utan värk. Det var en otrolig känsla och efter strikt kost i 6 månader har jag vant min kropp att äta måttligt med socker.”

– Anna Brolin

Spännande samtal

Johan Birath
Ledarskap, coachning & hälsa

Möt företagsledaren, hälsocoachen och ledarskapsutbildaren Johan Birath. I dagens avsnitt berättar han om hälsa ur ett företagsperspektiv, vad coachning egentligen handlar om samt varför personliga egenskaper är så avgörande i all form av ledarskap och kommunikation.
Ladda ner

Annika Sjöö
Motivation och långsiktig hälsa

Har du svårt att få till träningen som du skulle vilja? Vad gör du när orken eller planeringen tryter? Lyssna på härligt inspirerande Annika Sjöö prata om att sänka ribban, starta upp motivationen och hur du skapar din långsiktiga hälsa.
Ladda ner

Jonas Colting
Corona, folkhälsa och ansvar

Vem har egentligen ansvar för din hälsa? Får vi ett friskare Sverige efter pandemin? Är det verkligen kul att ge sig ut och springa eller måste man inte ha roligt hela tiden? Detta och en del annat smått o gott pratar vi med triatleten, författaren, debattören och hälsoinspiratören Jonas Colting om i dagens inspirerande avsnitt.
Ladda ner

Sarah Nejdet
Gynekologi möter Funktionsmedicin

Möt Sarah Nejdet, överläkare och gynekolog som driver kvinnokliniken Qvinnolivet. I dagens avsnitt hör du henne berätta om varför hon tycker att ett funktionsmedicinskt synsätt är framtiden inom kvinnohälsa. Vad är skillnaden jämfört med att arbeta inom den traditionella sjukvården? Hur kan hon möta den stora grupp kvinnor som på olika sätt mår dåligt i Sverige idag?
Ladda ner

Artiklar