Möt våra coacher

Malin sjöstedt

Funktionsmedicinsk Hälsocoach
grundare GetGain

Malin har tidigare jobbat som legitimerad optiker i över 25 år och har stor erfarenhet av att hjälpa människor med att identifiera problem och hitta den bästa lösningen. Eftersom hälsa varit ett stort intresse sedan många år, utbildade hon sig till funktionsmedicinsk hälsocoach och även till certifierad coach, samt inom idrottsnutrition. Malin har även utbildning inom ACT, acceptance and commitment therapy, en beteendeterapeutisk modell som är en utveckling av kognitiv beteendeterapi (KBT) och som syftar till att hjälpa människor att hitta ett förhållningssätt till tankar och känslor för att kunna skapa ett rikt och värdefullt liv.

”Jag har själv upplevt hur det kan kännas att inte må bra. Jag hade väldigt ofta en diffus känsla av ohälsa i min kropp – besvär med magen, värk i kroppen, eksem och låg energi. Jag sökte hjälp hos olika läkare för än det ena, än det andra, men ingen lyckades hjälpa mig.

När jag istället tog eget ansvar för min hälsa och läste in mig på och gjorde efterforskningar om vad som verkligen orsakade mina besvär och gjorde nödvändiga förändringar i livsstilen fick jag till slut fantastiska resultat. Det var som att lyfta av en tung plåtrustning från kroppen.

Och jag kan helt ärligt säga att jag mår tusen gånger bättre och känner mig yngre idag när jag snart är 50 än jag gjorde när jag var i 30-års åldern!

 Jag är passionerad till att hjälpa människor att hitta balans i både kropp och själ. Många mår dåligt idag, med både trötthet, viktproblem och håglöshet. Eftersom jag vet hur man med ganska enkla medel kan må toppen igen vill jag hjälpa så många jag kan att få uppleva det motsatta – ett liv med energi och harmoni!

Med mina klienter jobbar jag både med den fysiska hälsan genom att få balans i hormoner, signalsubstanser, mage-tarm mm, men också mycket med den emotionella och mentala hälsan, med hjälp av ACT-modellen.”

Joakim odh

Funktionsmedicinsk Hälsocoach
grundare GetGain

Joakim är utbildad inom sport- och eventmanagement. Efter många år med jobb och studier utomlands är han idag en av våra hälsocoacher som dagligen coachar och stöttar människor mot ett bättre välmående. Joakim har alltid haft ett stort intresse för hälsa, livsstil och personlig utveckling. Han är utbildad funktionsmedicinsk hälsocoach, idrottsnutritionscoach, personlig tränare samt är certifierad coach. 

Som coach jobbar Joakim holistiskt med hela människan i fokus och brinner särskilt för stresshantering, återhämtning och för att motverka stillasittande genom daglig rörelse och träning. 

”Min egen hälsoresa startade på riktigt 2012 då jag levde och studerade i London. Under denna studieperiod levde jag under en extrem press med höga prestationskrav som krävde en fysisk och mental balans, något jag på många sätt saknade då. Hög konstant stress och dåliga kostvanor medförde en kraftigt rubbad sömnrytm, en mage som inte fungerade, hjärndimma och en trötthet som inte kändes normal. Det resulterade även i att mina studieresultat blev lidande och att hela min livsglädje påverkades. Där och då började en långsiktig hälsoresa där jag först behövde hitta orsaken bakom mina besvär och sedan verktygen för att klara av både min studievardag och uppnå den inre balans och det välmående som jag har idag. 

Idag är jag medveten om vad som krävs för att må bra och prestera bra i en hektisk och krävande vardag, vilket är en stor fördel när jag jobbar med klienter. Det handlar om att se hälsa från livets alla perspektiv och sedan hitta en struktur och rutin som passar just för den person jag har framför mig.”

Adam Sundqvist

Personlig tränare, Fysioterapeut & CrossFit-coach

Adam är utbildad fysioterapeut (sjukgymnast) med vidareutbildning inom idrottsmedicin och licensierad tränare för äldre.

Adam är norrlänningen, född och uppväxt i Örnsköldsvik, som flyttat till Kungsbacka. Han är fysioterapeuten som älskar träning och är en mycket populär personlig tränare, som även specialiserat sig på träning genom klimakteriet.  Han har hjälpt många att hitta kärleken till träningen, trots att de aldrig tidigare varit särskilt fysiskt aktiva. Adam fokuserar på långsiktighet, kontinuitet och måttlighet framför intensiv hårdsatsning för kortsiktiga resultat. Hälsomålen kommer i första hand.

Hos GetGain hittar du Adam bland annat i vår digitala plattform, där han satt samman mängder av videor specialdesignade för våra olika program. Bor du i Göteborgsområdet kan vi även ordna personlig träning med Adam.

Vi är mycket glada och stolta över att ha Adam med i vårt team!

Frida Norman

Funktionsmedicinsk Hälsocoach

Frida har tidigare jobbat som legitimerad biomedicinsk analytiker i akutversamhet på laboratorium och har en kandidat inom biomedicin. Ett stort intresse för hälsa och kostens påverkan på kroppen ledde till att Frida utbildade sig till funktionsmedicinsk hälsocoach via Funktionsmedicinska Institutet i Stockholm. 

Frida drabbades vid 27 års ålder av utmattning och tampades också med andra hälsobesvär, såsom mag-tarmproblem, överkänsligheter och andra diffusa symptom. Ingen inom vården kunde hjälpa henne att lokalisera var problemen kom ifrån.

Efter att hon läst in sig mer och mer på funtionsmedicin och underliggande orsaker bestämde hon sig för att göra förändringar i sin kost och övriga livsstil. Hennes besvär började minska allt eftersom och Frida började må bättre.

Ett enomt intresse för kroppen och dess förmåga att självläka väckte sig allt starkare. Hon ville förstå varför men också lära sig mer för att kunna hjälpa andra.

Frida har under sin hälsoresa samlat på sig många effektiva verktyg till sin verktygslåda inom coachning för att kunna skapa unika upplägg för sina klienter.

Med Frida i teamet känner vi oss trygga!